Nyproduktion Danderyd

Amati Bygg AB – nyproduktion Danderyd

Från planering
till genomförande

Välkommen till Amati Bygg AB, vi vänder oss till alla som söker ett företag som kan vara behjälpliga med nyproduktion i Danderyd med omnejd. Med vår omfattande erfarenhet och expertis kan vi ta hand om små som stora uppdrag. Vi tar hand om allt från planering till genomförande. Det innebär att du kan känna dig trygg och avslappnad under hela projektet. Genom väl utförda arbeten, noggrannhet och tydlig kommunikation har vi under våra aktiva år haft många nöjda kunder.

Vilka vi är

Amati Bygg AB är en byggfirma som är aktiv i stora delar av Stockholm. Vi vänder oss till privatpersoner och företag såväl som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som önskar hjälp med ett byggprojekt. Vårt erfarna team arbetar med stor noggrannhet för att uppnå enastående resultat.

Nyproduktion Danderyd

Vad vi gör

Vi arbetar med allt från golv till tak. Du kan anlita oss för bland annat golvläggning, köksrenovering, måleri, altanbyggen och takbyten med mera. Oavsett projekt kommer vi lyssna noggrant på dina önskemål och behov för att säkerställa att vi levererar ett skräddarsytt resultat som passar dig.

Nyproduktion Danderyd

VÅRA TJÄNSTER

Byggnation

Hos oss finns kompetensen som krävs för att ta sig an både nybyggnationer och ombyggnationer. Dessutom kan vi bygga altaner och uteplatser från grunden. All byggnation sker utifrån kundens önskemål för att slutresultatet ska bli så likt din vision som möjligt.

Renovering

Låt oss hjälpa dig med din renovering. Vi kan hjälpa till med köksrenoveringar, golvläggning, måleri samt takbyten. Med oss får din fastighet den uppdatering du önskar, både invändigt och utvändigt.

Service

Amati Bygg AB erbjuder professionell service inom byggbranschen. Vårt erfarna team står till förfogande för att hjälpa dig med allt från mindre reparationer till större projekt. Lita på oss för pålitlig och kvalitativ service.

Amati Bygg AB

KASTRUPGATAN 16, 164 41 Kista
079-329 09 67
Nyproduktion Danderyd